torsdag 1. mai 2008

Ramsløkpuré


Stapp så mange ramsløkblad du klarer å få plass til oppi en foodprosessor.
Pøs litt olivenolje nedi, og dryss på litt havsalt. Moses til en flott puré. Sjekk den flotte fargen :)
Dette blir spennendeå prøve i matlaging. Det kan oppbevares inntil et år i kjøleskapet.
Man kan i følge oppskrifter på nettet blande dette med smør. og få såkalt ramsløksmør.
Dette igjen kan brukes på varmt brød o.l .

5 kommentarer:

Hulda sa...

Dette så jo virkelig godt ut! Kanskje jeg prøver. :)

GundaM sa...

Jøss,spennende da. Skal tro om det finnes her i trøndelag. Vet du det?

Nydelig farge ja, elsker jo grønnt;)

Bo med Lena sa...

Hm...du verden så spennende. Selv har jeg bakt brød idag. Mm...lukter deilig i hele huset!!

HA en flott fredag. Og mens jeg først er igang og viser min skamløse shopping, så ligger det nå ennå flere bilder ute. Boken Simpel Living er kjempebra! Jeg kjøpe den til meg selv i fjor til jul, og ble veldig inspirert! Burde kanskje lese den igjen nå...sånn apropo!

Lena :)

♥bagatellar♥ sa...

Spennende, har aldri hørt om ramsløk før... synes planten ser kjent ut da, men tror nok jeg skal være helt sikker før jeg setter i gang og lage noe sånt hehe. Litt kjedelig om en ender med å forgifte familien. Ha en deilig helg, håper du har like fint være som jeg. Klem

☆Therese sa...

Ramsløk!! Det har jeg aldri hørt om, smaker det godt? :oD
Ser jo spennende ut, liker mye forskjellig grønt jeg :o)
Ha en god natt og en deilig dag i morgen.