torsdag 3. april 2008

RØROS såklart

Dette var jo altfor lett! JA, Røros er svaret. Denne byen er en av mine klare favoritter med sin historikk, Falkberget og Kjerkgata som er full av stemning og nostalgi! Det kan jeg like! Måtte innom Tystad bakeri for å sjekke om de hadde softis med multer nå på vinterstid også og YESS det hadde de :) Da koste denne dama seg!

3 bloggvenner får en liten hilsen i posten for rett svar!

4 kommentarer:

Petunia sa...

Kom inn her via Tone sin blogg. Nå skal jeg titte litt på siden din!
Tenkte jeg skulle legge igjen denne lille hilsenen. Alltid kjekt å vite når noen har tittet innom:)

MeyBiMe sa...

Grattis til de heldige som vant...jeg var alt for sen...
Men, men...
Jeg har også lyst til å besøke Røros en gang. Jeg har hørt at den byen er utrolig koselig!
Ha en fin kveld :-)

Anna Lisa sa...

Hallo min venn:) Gikk glipp av gjettekonkuransen hos deg eg...huffda...var ikkje i form i gårkveld så eg la meg tidlig og var ikkje innom nettet. Men i dag er eg betre. Bare trøtt etter eg sov dårlig i natt. Var oppe 4 ganger...slitsmt...og eg som har ca 8 uker igjen av svangerskapet...Huff...jaja...På laurdag blir det shopping med elste jenta mi i Ålesund, det skal bli kjekt. Synd dei ikkje har IKEa der...trenger så sårt møblar til nye rommet til Tuva mi. Men får håpe eg klarer å ordne det på ein måte. Håpa du har det fint, og kjekt at du kosa deg på tur:) Ha en fin kveld. Klem

Petunia sa...

Har ikke sånn kjempeskikkelig kamea jeg heller, men ønsker meg veldig ett *hinte til min mann ved siden av meg*.
Det må ikke være for stort -for da gidder jeg ikke dra det med meg. Ikke for avansert - da "klikker" det for meg. Og aller helst ikek for dyrt...Du forstår kanskje hvorfor eg ikke har fått enda;)