torsdag 21. mai 2009

..nattjazz..

konsert

….deilige sommerfugltimer på Verftet i går kveld med årets første nattjazzkonsert….kristin asbjørnsen har lenge vært en favoritt..og dette var innlevelse og sjel fra første sekund….med Tord Gustavsen på flygel og ellers et dyktig band…gjorde de kvelden til en perle jeg kan tre på minneperlebåndet mitt….ikke så god på smykker ellers jeg…så jeg foretrekker minneperler…..

 blom2

…fant andre perler tidligere på dagen….her bekkeblom som ble “stæsjet” på ei gammel vakker bru langs Ytredalen i Sogn…neida jeg sitter ikke i ro ….

..men har tenkt å la dette bli en “slow day”…hør..

3 kommentarer:

Randi sa...

Ååå Kristin Anbjørnsen har en stemme av fløyel, som bare kryper under huden din og blir der...vakkert, vakkert.
Nydelig bekkeblom, gul som solen og skinnende vakker:-)

Dessverre blir det litt vanskelig for meg og komme på bloggtreffet...skulle så gjerne ha vært der og truffet alle de herlige blogg menneskene.

Men det byr seg vel flere anledninger.

Ønsker deg fine fri dager.

Anonym sa...

Hei! Selvfølgelig må du komme på treffet vårt! Vet du skal treffe Marit, sjø - og håpet at du ville treffe oss andre, også:) Gleder meg til å treffe deg, så får du være så lenge det passer. Klem fra Randi**

Ramme alvor sa...

Herleg musikk. Gjekk eingong på steppekurs...på Verftet..må kunne sei det var ein suksess sidan me steppa sokkane tå oss som julebordsunderhaldning for Modalen kommune..not! :)

Kos deg, med mykje himmel...