lørdag 22. august 2009

..sommerdag på hell..

nerskogen6

..hver sommerdag er en gave..en gave fra Gud..jeg takker og bukker og havkanten sukker og bølgene klukker..og steinhard granitt ligner silke og sukker …god dag..

..hver sommerdag minner om lukter og om lyder fra vakre ting..om tre tanter som strikker..om en klokke som tikker..om en farfar som kikker vennlig og nikker..god dag..god dag..god dag..

..god dag … god sommerdag..god dag solvarme fjell...god dag  morgen og kveld..god dag sønnavind..god dag ingenting..god dag..god dag…god dag livet selv..god dag solvarme barn og måker…god dag ..god dag..

..hver sommerdag er en skute som seiler sin egen sjø…og jeg er ombord…den ligger og lever og mens skyene svever..vennlige skyer som ingenting krever..god dag..god dag..

nerskogen4

..hver sommerdag er en tone..en sang om alt som er ..om fisk som svømmer..om søvn og drømmer..om hav og måker..om barn som gråter…om mygg og geiter..om kuer som beiter..god dag..

..god dag vår herre..god dag sant peter…god dag båter og skyer...god dag brennmaneter…god dag humler og hester og bringebær..god dag…blomster og susende eldgamle trær..god dag…god sommerdag…god dag..”

melon

..tekst odd børretzen…

7 kommentarer:

sinnlighet sa...

Hur kan det lukta sommar genom datorn? Kan det bero på dessa fantastiska bilder tro?

Agneta

Marie sa...

Herleg innlegg!
Heile bloggen din er gjennomført og vakker!
God helg :)

Anne sa...

Ett deilig inlegg på bloggen, skriver det sm jeg tenker du... vakre kvinne

Som mine dager er sa...

Det er så mange fine tekster i sanger som kan uttrykke mye av det vi tenker, føler og opplever. Det gjør godt å ta dypdykk ned i slike tekster, fordi de treffer så inderlig med ens eget ståsted i livet. Og sommeren er bare en tid man virkelig lever. Jeg slikker fremdeles restene av den og har ikke helt gitt meg hen til høsten.

Klem fra Marit

miss marple sa...

...senker skuldrene etter en tur innom deg...takk...lille filosofen vår...;-)

Fjordheim sa...

Ja en må nyte dei solstrålene som fortsatt gjester oss. I dag har det vært en herlig dag her.
Ønsker deg en god søndag :)

Randi sa...

Ååå...sommerminner....nydelig Marit. Men sommeren kan ikke være over....vil ikke, vil ikke!!!
Jeg har dørene og vinduene åpne enda...så sensommeren slipper inn...med lukten av nystått korn, og lyden av treskene som går:-)