mandag 24. august 2009

..visdom..

beritbok2

..vil gjerne fange visdom.. og bruke den..ikke minst….fikk denne nydelige notisboka i posten i dag…den har allerede blitt fyllt opp av visdomsord og tanker om livet og alle dets gleder og sorger…boka er så fin at jeg er redd for å “bruke den opp”…men visdommen må vel brukes??..lite vits i å spare på den…takk Berit..

 

9 kommentarer:

Tove E sa...

Heia! Jeg har lest litt på bloggen din, den er så fin med flotte bilder. De bøkene til Berit er bare nydelige:) Ønsker deg en fin uke.
Klem.

Som mine dager er sa...

Vi lever bare en gang, min venn. Man skal ikke spare på noe. Verken visdom, kloke ord eller kjærligheten.

Håper du har det bra. Vært kjempephyggelig med en prat over en kopp kaffe snart. Savner deg vettu.

Klem fra Marit

Anne sa...

Å Marit, reker ikke kommentere dine inegg jeg før det ligger et nytt flott et til beskuelse her.

Og så enig med vår andre Marit her, hvem vet hva morgendagen bringer, så vær raus. Send positivitet og du får positivitet tilbake :-))

hvorfor ikke... sa...

Ja de bøkene Berit lager er kjempefine! Har fått to jeg også:) - og jeg bruker dem, tenker at de tåler å bli litt slitt i kantene...
Hadde med meg den ene til Sommarøy, har skrevet ned yndlingsoppskrifter og dikt i den. Gjett om den fikk oppmerksomhet, da!

Nydelig bilde du har tatt!

Nanni sa...

Å... er ikke de bøkene bare vakre..? Jeg har gitt en til månedens følger, en til venninna mi og mulig en går til mamsa mi..., sammen med en av kurvene til Englequilt-Sissel... Sukk så flinke damer her inne..

Og du er gull med orda dine og bildene..... Kan du ta bryllupsbilder? :o)
Løøøw...

Nanni sa...

Heeerlig... jeg liker litt spes greier, må liksom fange sjela i bildet...
You are hired!
*smask*

Nanni sa...

Nja.... ikke helt umiddelbart, men på tanke og mikroplanleggingsstadiet..... Spørsmålet er stort eller bare stikke av og gjøre smått (begynner og høres ut som en toalettbesøk..)... Venner, familie, forventninger, lokaler (vi har nå forlatt toalettet), økonomi, timing.... pjuuh...).., men <3

Nanni sa...

Ja... her tar vi tida til hjelp... det må føles greit... Da vi satte på ringer i sommer, kjøpte vi ganske enkelt hos en sølvsmed i Henningsvær (et av mine favorittsteder)...et par enkle, litt ujevne (som livet for øvrig)...uten stor annonsering. det føltes riktig og fint. Så da må resten få komme litt slik også, tenker jeg...

Nanni sa...

åååå... sjænk ju! And ditto...soulmate... <3
Nå skal Nanni blogge off og ordne litt på kjøkkenet... man er da tross alt MOR.. ;o)
Så innom og kjøpe et par smålekre knapper til ei skjorte og bestille en vekkeklokke fra GreenGate, ikke fordi alle andre (kanskje) har den, men fordi jeg synes den er vakker.. den er til min svigermor to be... og mulig en til meg også, gitt...?