fredag 7. januar 2011

..en droppe…

stjørdal3

..” en droppa droppad i livets älv..har ingen kraft till att flyta själv..det ställs ett krav på varenda droppe..hjälp till att hålla de andre oppe”..

..tage daniellson..

..jepp…det er vel det det handler om sagt på en vakker måte…

9 kommentarer:

sigrid sa...

Takk!

xF sa...

Dråper kan være like vakre som perler

Stifinneren sa...

Vakkert sagt av Tage Danielsson, og vakkert illustrert av miamor.
Rene krystallen det der.

Må du og dine ha en fin helg!

Webtussa sa...

Vakkert : )

sigrid sa...

ps. den kunne du hatt med i Anne si utfordring om frk.Frost..

http://moseplassen.com/2011/01/froken-frost-2011/

Anne sa...

Jeg har sagt det før, men gjentar meg selv så mer enn gjerne :-) DU vennen har den fineste flotteste reneste bloggen jeg vet! bare liker den så godt, og med små gullkorn som du setter til de flotte bildene dine blir det hele som en bok i livsvisdom Marit :-)

Nye dager og januar her vi er. Kjenner hverdagen er god etter å ha fått julepynt og høytiden litt på avstand faktisk. Nå går det i rasende fart mot vår, og jeg lengter lengter skal du vite.

Håper du har gode dager og at livet leker. Noe er det jo alltis, men ikke alt kan jo skrives om her, men en god varm Anneklem skal du få!

blue sa...

Livsvisdom gir oss styrke til å klare dagene. Hvis man forstår en situasjon blir man sterkere til å takle den og kanskje gjør man det på en annen måte neste gang. Man inser at alle tenker forskjellig og ser verden på ulik måte. Hvis vi passer på å bevare innsiden vår vakker - er snill mot andre - vil sirkelen en dag komme tilbake.

Lasse sa...

Så sant, så sant. Fint sagt och fotat !
Ha en go helg!

MonaLisa sa...

Herlig :)

Ønsker deg en super fin weekend.

Klem