tirsdag 14. april 2009

..asfaltsitat i tigerstaden…

DSC_0744

“..mer enn livet mine herrer..er en drøm som ikke fikk liv..”

-Henrik Ibsen-

..sitat som kom løpende på asfalten..langs Drammensveien..

9 kommentarer:

moa sa...

eh... ibsen....eh...????
mye å gjøre på paradise hotel..?
hihi...

moa sa...

æ skjønte det...
karl johan har maaaaaaange fiiiiine....man må bare en NED og ikke OPP....
..nå spiser jeg pannekake-brownies..vet du hva det er..?

Kerstin sa...

Hihihi.. Finn.no... her måtte jeg le altså.. Nei jeg skal fortelle deg at jeg har kjørt forbi disse mange ganger, men har liksom ikke turd å stoppe å plukke de med meg.. Litt store å hamse med aleine.
På en fotball bane et steinkast fra huset lå denne skjønne saken en dag. Min sønn trillen den hjem til meg..Og vips så slapp jeg å leite mer etter denne saken..


Klemmer O=)

moa sa...

jo det er moamor som skulle lage amerikansk brownieskake i går til guttene sine...men noen baker blir jeg aldri...! snufs!!
noe skjedde under steking, den bare fløøøøøt utover og når den var ferdig lignet den en stooor mørkebrun pannekake...2 cm tykk - eh..! tynn...men, men tanken var god..og det er jo den som teller, sant?

Josefine sa...

Hei Miamor... så du koser deg i hovedstaden! Litt godt å ha en kveld for seg selv også. Syntes jeg ser deg oppi en stor seng med dataen og litt snop:)))

Utrolig hyggelig at du kom innom meg på besøk...setter virkelig pris på det! Har jo sett deg masse inne hos Moa. Så dere har kost dere med et treff i dag...så gøy!! Skulle så gjerne vært der med dere.

Ja vi to bor ikke langt fra hverandre...kanskje vi har vært å shoppet på "S.Senter" samtidig..hi.hi

Du har en kjempeskjønn blogg...og den headeren din er så stilig. Ser du har en Gunda engel også..heldig du!

Da må du bare ha en god natt på hotellet, så håper jeg vi snakkes:)
Stor Josefineklem

Ramme alvor sa...

Draumar og Ibsen er heller ikkje te å kimsa tå. I Oslo i dag? Eg har aldri "bonda" ;) med Oslo, skulle vel eigentleg eg hadde gjort det med hovudstaden vår. men han er so stor, og litt skummel...du veit eg er jo frå landsbygda...og eg er ikkje vant til å sjå meir enn maks 20 stk folk samstundes. I Oslo har eg høyrt at dar kan vere hundravis..på ein gong...berre på toget...

;)
Klem!
Britt

Ramme alvor sa...

Og ja, du må ta med tanto og koma på besøk..men vent til mai. No er dalen slik naken og ukledd. Snjoen er borte og grønfargen har ikkje kome heilt enno...me so bur her elska no han uansett, men fø sleke turista trur eg nok at Modalen i mai er litt meir presantabel...i allefall om han skal gjere eit godt fyrsteinntrykk...og det veit eg at han likar å gjera...;)

Klem

Min Verden Hanne sa...

Deilig! både med sitat og asfalt :) Ha en strålende dag. H.

Ida sa...

Til ettertanke igjen.
Klokt og vakkert sagt.
Noe å ta med seg på vegen....