torsdag 8. januar 2009

M for.....
....nei ikke for Miamor denne gangen...selv om jeg innrømmer at verden av og til sirkler rundt min egen navle....nei, M denne gangen står for Mord og mysterier i beste Wallander-stil.... og om morderen hadde mine hvite hansker på seg for å slette alle fingeravtrykk...kan godt hende... spennende var det iallefall å leve seg inn i en helaften med mord og mysterier..intriger..hemmeligheter..hesteveddeløp..ugyldige testament og flere lyssky affærer...har vært hos söta bror och lekt skumla leker..og jobbat lite..

...feil illustrasjonsbilde tenker du kanskje...nei det står ELSK LYS på dette bildet jeg putla på med i høst...men du ser det ikke fra den vinkelen bildet er tatt....og det kunne vel de fleste av rollefigurene her trengt å høre....for her var det mange godt bevarte hemmeligheter av den litt suspekte typen..at jeg ikke var morderen i dette skumle rollespillet kommer kanskje som en bombe...siden jeg har trening som suspekt, skummel dame med en grumsete fortid som du kan se på bildet over....
nei..jeg var kun en overivrig redaktør i lokalavisa, som hadde mitt svare strev med å få skrevet sannheten om et mystisk mord...mens alle melte sin egen kake....så endelig fikk jeg nytte av blogginga mi..

15 kommentarer:

Villblomsten sa...

DU skriver bra :-)
Takk or titten på siden din :-)

moa sa...

åååååå, jeg som trodde det var M for Moa - tjihi.........
kult innlegg miamor, du blir x-tra kreativ hos søta bror,hva???
kramisar

Bo med barn sa...

Imorgen min kjære venn kan du leke detektiv igjen..for da er det Mord og mysterier på Tv2. Juhuuuu...jeg gleder meg allerede.

Kram*

GundaM sa...

Hmm, mord og mysterier imorra ifgl Moa..? Jippi, anglofil som jeg er ;0)

Og så trodde jeg M var for...mafia...Hmmmm

Endelig fredag ;0) Kos dæ, d ska e ! ka ti kjæm du t Stjødal da ;0) Klemz

Herlig den nederste "plakaten" Miamor!

~♥~ Monica S sa...

Stiligt Miamor! :-)

Håppas du och söta bror hade kul!

Kram
Monica

Tone sa...

Vel, samme kor suspekt og skummel du er, Miamor, så håpar eg du får ei fin helg utan altfor mange mord på samvittigheten.

Kerstin sa...

Herlig miamor. Skjønner du får påfyll av søta bror=)

Ha en fin fredag Klem Kerstin

Ramme alvor sa...

OBS! kva er det du har drive med?? DU skriv så kryptisk at min fantasi tippa heilt overbord og driv og kavar seg i land as we speak...
Uansett hørdes det befriande ut...ja frå kvardagen om ikkje anna :)

Håpar alle kjem velberga gjennom denne dagen også!
Klem
Britt

Tante Mimmi sa...

Nemmen!
Får sei som Britt! No tok det heilt av, trur du eg vågar meg ut på lang biltur med deg???
Hjelp!!
Men når du no har kosa deg med gutane i livet- og set nasa mot øya skal me prata om dette over ein kopp kaffi! Kan faktisk ikkje tenkja meg noko meir freistande, men....det er "mennet" me skal drøfta. Eg har mine "svake punkt!"!
Gledar meg til du kjem!:)

Tante Mimmi sa...

oy! Ser eg datt litt av...Litt brå overgang i kommentaren. Men eg vart så glad for spm du stillte at eg nesten ikkje hadde tid til å snakka om alle mysteria og morda du har hatt for deg i det siste...!
Ja, ja- du heng nok med du som er så god på å løyse mysterier! :)

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Artig!!
VAr bare innom for å ønske god helg til deg og dine.
Klem

Lille meg sa...

Jeg er ikke fast inne på bloggen din, men titter inn av og til.
Og når jeg på bloggrollen til en annen blogg leste"mord og mysterier", måtte jeg bare inn å se.
Jeg må tilstå at jeg liker også å se på krim. Jeg har ei venninne som vet det, og hun kjøper krimbøker til meg også. Den jeg fikk til jul, har jeg ikke rukket å stsrte på enda. men nå blir det snart.....
Jeg ser inn til deg igjen om ikke så lenge.
Ha ei god helg!

Som Mine Dager Er, sa...

M for makaløst ;-)

Har du lyst til å lese noen gode bøker av en svensk forfatter, vil jeg iderlig anbefale deg Stig Larssons triologien om Lisbeth Salander. Hvis du ikke har lest dem allerede da?! Knallbra.

Spise i Trondheim ... Hvor spør du. Ja hvor skal jeg begynne? jeg har anbefalt deg Ai Suma tidligere, noen er henrykt, andre ikke. Men det avhenger så mye av pris og hva du ønsker å spise. Emilies er jo en av favorittene mine. Utsøkt mat, sjarmerende lite lokale og nokså okei priser også. Men du går derfra med et smil om munnen. Ligger like ved teateret.

Ellers har vi Chablis like ved gamle bybro. Utsøkt og bra. Koselig betjening og nydelig mat.

Ellers har vi Kyoto, en veldig populær Sushi bar. For den som elsker sushi. Har aldri vært der selv, av den enkle grunn at jeg klarer ikke Sushi.

Nå har du litt å velge i. Håper noen av disse kan falle i smak.

Lykke til snuppa., Mett blir du nok garantert.

Fredagsklem fra Marit

Gamlå sa...

Koste meg med teksten din her jeg, måtte faktisk lese den to ganger og det er et bra tegn. :)

God helg til deg Miamor
ønsker din bloggvenn Gamlå

Ramme alvor sa...

Hehe, ja no må eg no desverre sei at da e langt mellom oss storheita også her inne ;) Da e no nokre år sidan Olav Nygard sat og sturde oppå Krossen og heller ville vera diktar enn bonde.

Ja i dag vert det travelt, eg har planar nok til å fylle 4 dagar. Då seier vel arfaringa at eg får uttført litt under eit halvt dagsverk...:)
Du er vel ferdig med alt slik juleutorhusetrydding?

Ha ein fortryllande dag!
Britt